[WooCommerceWooCartPro]

Feesten

Bruiloften

Op de mooiste dag van je leven, wil je van ieder moment genieten. Dat kan helemaal zorgeloos als je weet dat voorbereiding en uitvoering in vertrouwde handen zijn. Als precies naar jouw wensen jouw gasten verrast worden met kwaliteit, originaliteit en vriendelijkheid op maat. Of dat nu het hapje en drankje, of het buffet, het diner, ja ook de volledige verzorging van de bruiloft is: wij zorgen dat het aan niets ontbreekt. Wij denken met jullie mee over bijvoorbeeld een speciaal thema, over een bruiloft in bijvoorbeeld Italiaanse of Limburgse stijl of juist een mix van verschillende thema’s, zodat gasten van diverse buffetten kunnen genieten. Groot, klein, thuis, in zaal in tent, binnen of buiten de landsgrenzen; onze ervaring maakt ons allround inzetbaar. Wij denken met al jullie wensen mee en maken jullie droom tot een werkelijkheid, waar jullie en jullie gasten nog heel vaak en lang op terugkijken.

 

Verjaardagen, jubilea, communiefeest, afscheid.

In een mensenleven zijn er van die momenten die je bijzonder wilt vieren. Gelukkig meestal omdat er een feestelijke aanleiding is: (bijzondere) verjaardagen, communiefeest, gouden bruiloft, jubileum, een lintje gekregen. Maar ook van een afscheid kun je een heel bijzonder moment maken, helemaal in de stijl of naar de wens van een overledene. Een perfect verzorgde koffietafel kan natuurlijk, maar u zult de eerste niet zijn, die bij ‘afscheid’ echt een sfeervol samenzijn in de stijl van de overledene in gedachten heeft.
Bij al die momenten de passende vorm en entourage vinden, is ons vak. De uiteindelijke invulling wordt, simpel gezegd, het waarmaken van uw idee, rekening houdend met uw portemonnee, mogelijkheden en eventuele bijzondere wensen. Soms neig je naar een intiem feest aan huis, maar dan zonder uren in de keuken staan, of met zorgen over meubilair, servies of afwas. Soms wil je voor de hele kinder- en kleinkinderschaar die onvergetelijke barbecue. Je weet dat door ons alles tot in de puntjes verzorgd is, zodat jij genietend van tafeltje naar tafeltje kunt zwerven en tijd hebt voor een gezellige keuvel. Niemand lastig hoeven vallen, nergens aan hoeven denken, weten dat het in orde is. Allemaal sleutelwoorden die zorgeloze momenten bijzondere momenten maken. Zodat een feest een feest blijft.

Bedrijfsevenement

Bedrijven weten hun Open Dag, hun Workshop, hun Presentatie, Congres of Beurs inhoudelijk perfect te organiseren. Per slot is het hun vakgebied. De folder is perfect, de inleider uitstekend en de excursies goed gekozen. Als de keuze van de verzorging van de inwendige mens en de entourage daarbij ‘haastig sluitstuk bij de organisatie’ wordt, ontstaat de kans dat juist op dat gebied een kans gemist wordt, zo niet een misser wordt gecreëerd. Juist de uitstraling en aandacht op dat specifieke onderdeel kan de glans van het bedrijfsevenement inkleuren. Kwaliteit, aankleding, cachet, de juiste volumes en timing; het blijkt vaak niet het sluitstuk, maar juist de kers op de taart, de herinnering van de gast, en dus de méérwaarde van het evenement. En dat is ONS vak. Dat willen we graag binnen het door u gewenste budget vorm geven en invullen.

Dat geldt overigens niet alleen voor uw zakelijke externe contacten. Personeelsfeesten, recepties, jubileumfeesten ook daarbij kan de invulling en verzorging sterk bepalend zijn voor de sfeer tijdens en de herinnering áán dat feest. Blij verraste reacties bij onze buffetten op bedrijfsfeesten, leren ons hoe belangrijk ons oog voor kwaliteit en detail is.

Voeg daarbij het belang van een goede voedzame maaltijd bij vergadering of overwerk, of het rustpunt tijdens drukke werkzaamheden: dat onderstreept de aandacht die een bedrijf heeft voor haar werknemers. Aandacht die wij ze namens u graag geven.

 

Evenement

Festival, concert, voetbalwedstrijd, kermis, bierfeesten; onze streek kent talloze voorbeelden van klein tot groot. Aangepast aan elk soort, publiek of volume zorgen wij voor een passend assortiment, (BBC, buffet, gourmet enz.)

Daarbij leveren we natuurlijk ook de passende apparatuur en bedienend personeel om het geheel soepel en vlot te laten verlopen.

Ontvangt U bijzondere gasten op uw evenement, dan leggen wij die natuurlijk in de watten met heerlijke delicatessen en drankjes zodat het uw Vip gasten aan niets ontbreekt.

Horeca

Wij leveren onze cateringservice ook graag bij uw feest in een bestaande horecagelegenheid, die dan zorg draagt voor de drankjes. Als de locatie niet over eigen faciliteiten beschikt is die cateringservice desgewenst compleet met servies, bediening, afwas enz. maar het is uiteraard ook denkbaar dat de horecagelegenheid dat onderdeel zelf voor haar rekening neemt. Aangezien wij kunnen afgaan op jarenlange ervaring met diverse horecagelegenheden, willen wij u graag terzijde staan met suggesties als u op zoek bent naar een voor uw beurs en behoefte geschikte locatie.

Thuis, de ideale locatie

Als het gaat om intiem en in vertrouwde sfeer feesten, is voor velen ‘thuis’ de meest voor de hand liggende locatie. Tuinfeest, doopfeest, verjaardag, communie enz. allemaal bij uitstek gelegenheden om voor die schaal en sfeer te kiezen. Soms vraagt dat, gezien het aantal gasten en de beschikbare ruimte, om aanpassing en creativiteit. De mogelijkheden zijn legio: het betrekken van de tuin bij e.e.a., aanlevering van tent, meubilair en servies, walking dinnerformule, barbecue. Of het nu een ruim of wat bescheidener budget betreft; in alle denkbare richtingen hebben wij wel suggesties die antwoord kunnen zijn op uw wensen voor het feest. Of het nu gaat om de verzorging van heerlijke hapjes of uitgebreide buffetten of diners in bijvoorbeeld de sfeer van een land; hoofdzaak blijft dat u geen omkijken heeft naar de voorbereidingen en de uitvoering van een en ander. U feest lekker thuis en geniet, waarbij ook de mogelijkheid inclusief kan zijn dat u gezellig na borrelt terwijl wij de sporen van het eten en de afwas in een oogwenk laten verdwijnen.

Buffetten

U kent intussen de traditionele, overheerlijke buffetten, die u op menig feestje aantreft. Een luxe, waaraan wij als verwende feestvierder al min of meer gewend zijn. Uiteraard doen wij ons best om in de aangeboden gerechten permanent te variëren en verrassen. Een heel bijzondere indruk kan daarbij gemaakt worden als zo’n buffettafel en de rest van de aankleding de verrassing van een speciale keuken presenteert: Italiaans, Grieks, Frans of streekbuffet, de mogelijkheden zijn legio. Wij denken met U mee welke smaak U het liefste heeft. We presenteren de buffetten geheel aangekleed. U hoeft enkel te zorgen voor een juiste tafel en kunt naar hartenlust genieten van bijzondere gerechten en smaken. Als u ook ten aanzien van servies, gastheer of gastvrouw en afwas kiest voor de ‘geheel verzorgde variant’, komt er na dat genieten alleen nog het nagenieten. Hoe luxe is dat?

Walking dinner

Als je ‘Bourgondische mentaliteit’ en ‘luxe genieten’ wil combineren is de keuze voor ons ‘Walking Dinner’ een heerlijke variant. Heerlijk in de dubbele betekenis van het woord. U hoeft letterlijk niets anders te doen dan u te laten verrassen als wij bij u thuis de gerechten komen klaarmaken, die u heeft uitgekozen. Eindresultaat is immers altijd een lekker diner bij u thuis in ongedwongen sfeer met kleine gerechten, klaargemaakt en uitgeserveerd door ons deskundig personeel. U bepaalt hoeveel gerechten en hoe lang we doorgaan. Het levert de mogelijkheid van een avondvullend culinair programma voor uw gasten. Na het diner nemen wij alles, inclusief de afwas, weer mee en laten u met de herinnering van een bijzonder avondje heerlijk eten met elkaar.

Live cooking

Ingepast in een totaal buffet of los als bijzonder gerecht, kunnen wij ook een extra dimensie toevoegen aan uw feestje: onze kok bereidt dan de (verse) producten ter plaatse en doet dat met het nodige gevoel voor show, zodat er ook voor het oog wat extra’s  te genieten valt.

Seizoensinspiratie

Of het nu de klimaatseizoenen zijn, zomer, herfst winter, lente, of het zijn de door het jaar verspreide sfeerbepalende feesten als Kerst, Pasen, Pinksteren, Carnaval: Ieder seizoen of sfeerbepalend feest beïnvloedt de samenstelling van het menu en de keuze van specialiteiten. Iedere tijd van het jaar heeft zijn eigen mogelijkheden (en vaak tradities). Het ene moment vraagt om ‘Knieng in ut zoëer’, het andere om barbecue, het ene om asperges, het andere om gourmet. Voor mensen die, met de seizoenen mee, de verrassing willen opzoeken, zijn wij de juiste partner.

Grote feesten van 500-1000 en nog meer gasten

Een feest waarop 500 tot 1000 gasten of nog meer verwacht worden vergt een heel aparte aanpak en deskundigheid. Denk maar eens aan elementen als de routing, vervoer, toiletten, eerste hulp, enz. Anderzijds openen zich specifieke mogelijkheden; bijvoorbeeld het aanpassen aan de locatie met verschillende buffetten, compleet verzorgd met personeel, servies, afwas enz. Maar ook elementen als licht, geluid, orkesten: wij verzorgen het allemaal, zodat u er geen omkijken naar heeft
Uiteraard vergt een en ander goed vooroverleg, zodat de wensen van de klant, maar ook van de gasten in overweging genomen kunnen worden. Klanten van ons zijn CBS, ANWB, Mondi, Music Dome