[WooCommerceWooCartPro]

Over ons

Uw Feest Wordt Ook Voor U Feest…

Feesten zijn, al naar gelang ze met meer fantasie en zorg zijn opgezet, heerlijk om mee te maken.

Wie zich met de planning en uitvoering van zo’n feest bezighoudt, weet dat er veel vooraf gaat aan voorbereidend werk: keuzes maken, inkopen, uren in de keuken, zaken huren. Die mensen kennen ook de druk tijdens het feest: alles moet op tijd op z’n plaats en klaar zijn, en vaak blijkt tóch nog iets wezenlijks vergeten. Dan, niet te vergeten: ze kennen het beeld ná het feest: de volle keuken, de bergen afwas, de stapels stoelen, de vuile tafellakens.

Vaak leidt dat alles ertoe, dat de feesteling(en) zich vóór, tijdens en na het feest  met zóveel moeten bezig houden, dat ze er zelf niet bepaald van kunnen (na)genieten.

Meer impressie bekijken…

Als u het ons laat doen……

Als u de organisatie van dat feest, klein of groot, thuis of op het werk, in een zaal of tent, binnen of buiten, aan óns overlaat, bent u al die zorgen inééns kwijt:
Wij hebben duizend-en-één ideeën voor een originele vulling. Op de eerste plaats onze specialiteit: lekkere ideeën in allerlei vormen, koude of warme buffetten, borrelgarnituren, barbecue’s, picknicks. Hoe groot of klein ook onze inzet: uiterste zorg en hoogste kwaliteit zijn ons, inmiddels breed onderschreven, handelskenmerk. Wij brengen alle toebehoor, zoals servies, glaswerk, tafels, stoelen, linnen. Wij staan garant voor fantasievolle aankleding, presentatie en correcte bediening. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een groot netwerk aan relaties met een veelzijdig aanbod op gebied van evenementen en feestactiviteiten.
Ideeën en suggesties hebben wij dus genoeg. Sterker: wij hebben de mogelijkheid om ze van begin tot eind voor u uit te voeren: precies zoals u dat wilt. U brengt een feest dat klinkt als een klok en waarmee u uw gasten werkelijk verrast.
Het enige dat u zelf  nog hoeft te doen is, samen met uw gasten, genieten..

Ruud & Angelique Meertens.

Naar de webshop Maak afspraak Offerte aanvragenOf bel voor meer info naar:  043 450 2515